Un dia uns gats estaven tranquils prenen el sol a la platja i es van adonar de que no trobaven als seus amos…

-Estem perduts ,que farem sense menjar. -Jo ho se podem pescar peixos. -No perquè ens  caurem a l’aigua. -Podem anar a buscar menja a la botiga de la platja. -No ens poden veure i ens poden caçar –Doncs sinó que farem¿-La nostre casa esta a l’altra illa i no sabem nedar. -Ai ara si que estem perduts-

I llavors va venir un gat persa i lis va dir. -Jo us ajudaré us ensenyaré a nedar molt bé i podreu tornar a casa. -Esta be anirem amb tu perquè ens ensenyis a nedar. -Entreu a la meva cova que us donaré de menjar. -Espero que estigui bo el que ens doni. Aquí teniu el menjar—Jo no tinc gana, vull que m’ensenyis a nedar. -Esta be t’ensenyaré. -Posat al costat de la piscina. I llavors el va empènyer i es va començar a ofegar .Llavors va venir un gat egipci i lis va salvar, però quan el va guanyar es va tornar a aixecar. Encara vols mes –Li va dir i li va esgarrapar. -Jo us ensenyaré a nedar i els va ajudar a tornar a casa.